Senself is een gratis training gestart voor jongeren die mee willen werken aan het Studentenkamerfestival (StukaFest) op 13 februari in Den Haag. Met of zonder beperking: iedereen is welkom! Senself leert deelnemers over de eigen grenzen heen te kijken en dit tijdens het Stukafest in de praktijk te brengen.

Bij het Studentenkamerfestival worden Haagse studentenkamers omgetoverd tot minitheaters. Dit zijn knallende optredens tussen de kratjes bier en studieboeken, intieme literaire voordrachten onder een hoogslaper of cabaretiers aan de eettafel.

Het Senself Team staat voor de talentontwikkeling en exposure van in het bijzonder mensen met een (verstandelijke) beperking. Senself is op zoek naar jongeren die:

- Mee willen werken aan een evenement

- Persoonlijke talenten willen inzetten en nieuwe talenten willen ontwikkelen

- Grenzen willen verleggen en het ‘onmogelijke’ mogelijk maken

- Bij leerzame avonden aanwezig willen zijn

- Nieuwe mensen willen leren kennen

Tijdens de Senself training wordt in groepsverband naar het StukaFest toegewerkt. Daarnaast bekijkt de coach tijdens de training hoe deelnemers persoonlijke talenten kunnen inzetten om van het StukaFest een top evenement te maken.

Donderdag 6 februari Kookworkshop met verrassende en bijzondere hapjes
19.00 uur tot 20.30 uur

Donderdag 13 februari Gezellig samen eten en uitvoering van StukaFest evenement
17.30 uur tot 23.00 uur (deze tijd is een schatting)

Heb je nog vragen, of wil je deelnemen aan deze gratisSenself training? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.