Iedereen doet mee tijdens het All INclusive festival

Op zaterdagmiddag 8 februari is het All INclusive festival in het atrium van het stadhuis. De hele middag kunt u genieten van muzikale optredens, bewegingsworkshops en heerlijke hapjes en drankjes.

Het All INclusive festival is op zaterdag 8 februari van 12.00 tot 16.00 uur in het Atrium City Hall op het Spui. De toegang is gratis en is voor Hagenaars mét en zonder beperking.

Gelijke kansen
Het is belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. Beperking of niet. Iedereen moet op dezelfde manier kunnen wonen, werken en naar school gaan. Op het All INclusive festival ontdekt u welke voorzieningen en activiteiten er zijn in onze stad.

Programma
12.00 uur Surprise act

12.15 uur Opening door Paula Udondek en wethouder van volksgezondheid Rabin Baldewsingh

12.30 uur Violiste Kim Spierenburg

13.00 uur Slotdebat met Jan Booij en Funda Müdje

14.00 uur Rapattack

14.15 uur Masterclass 'Sport en bewegen is voor iedereen'

14.30 uur Zumbaworkshop

15.00 uur Koos Alberts

15.50 uur Slotwoord door Paula Udondek

Activiteiten en workshops
De middag is vol met activiteiten en workshops rond werk, zorg en scholing.
Doe een cv-check, ga even langs de verwenhoek met onder andere een massagetent, make-up advies en kleurenanalyse. Betreed het veiligheidsparcours van Welzorg met een ScoutCrawler.

Geniet van een romantische film in de mini-bioscoop. De film Rue des Invalides: gaat over een jongen in een rolstoel op zoek naar romantiek. En mis niet de demonstratie rolstoeldansen door het danspaar Anne van der Feest en Klazina Kooiman van AGO-QUOD-AGO (om 12.15, 14.15 en 15.30 uur)

Bezoekers kunnen verder genieten van een bijzonder optreden door violiste Kim Spierenburg. De klanken en trillingen van de muziek helpen Kim om met haar auto-immuunziekte om te gaan. Natuurlijk staan er ook lekkernijen op het programma. Iedereen mag een vorkje meeprikken!

Springkussen en Berendokter
Voor kinderen is er een springkussen en een megaspiraal en kunnen ze met een beer of pop naar de Berendokter. Of wees creatief aan de knutseltafels van Middin.

Wensbomen en slotdebat All INclusive
Bezoekers van het festival kunnen op deze dag ook hun ideeën en wensen voor een participerende samenleving kwijt. Zo kunt u:

·         een wens ophangen in de wensbomen
·         een boodschap inspreken bij de Babbelzuil
·         een inspirerende droom opschrijven
·         meedoen aan het slotdebat van Jan Booij

Dit debat gaat over de gelijke kansen in letterlijke en figuurlijke zin voor mensen met een beperking, en is onder leiding van Jan Booij en de Nederlands-Turkse actrice Funda Müjde. Iedereen mag meedoen.