Heeft u een beperking of chronische aandoening die u belemmert in het sporten en bewegen? Of weet u niet wat de mogelijkheden zijn om te sporten bij u in de buurt? Doe dan mee met het sportonderzoek van Sportservice Zuid-Holland. Zij brengen de wensen en behoeften van mensen met een beperking of chronische aandoening in kaart.

Sportservice Zuid-Holland wil in kaart brengen hoe het gesteld is met de sportmogelijkheden voor mensen met een beperking en hun behoeften hierin. Op dit moment richt het onderzoek zich speciaal op de regio Haaglanden. De enquête is digitaal in te vullen via www.ikwilaangepastsporten.nl. De resultaten van het onderzoek worden altijd anoniem verwerkt. Het beantwoorden van de vragen kost ongeveer 3 - 7 minuten. Het invullen van de enquête kan nog tot 19 mei 2014.


Rolstoelbasketballen
Naast het onderzoek, is er al een website gelanceerd om aangepast sporten onder de aandacht te brengen. Op www.aangepastsportenzuidholland.nl staan alle mogelijkheden in de regio gebundeld. Zo is er bijvoorbeeld te zien waar je kan rolstoelbasketballen of kan dansen. Verder is er de mogelijkheid om samen met een beweegcoach te kijken naar een geschikte sport.

Kijk voor meer informatie op: www.aangepastsportenzuidholland.nl