Op sportpark De Dijken in Leidschenveen vindt 30 augustus de jaarlijkse sportdag plaats van Stichting Downsyndroom. Verschillende verenigingen met G-teams uit de regio Haaglanden zullen er sport-clinics geven; ook is er een informatiemarkt.

Tijdens de sportdag kunnen kinderen en jongvolwassenen met het syndroom van Down kennismaken met diverse sporten en ontdekken waar zij het meest plezier in hebben. Broertjes en zusjes zijn op sportpark De Dijken ook van harte welkom om mee te doen aan de workshops die worden verzorgd door verenigingen met G-teams uit de regio Haaglanden.

De sporten die op het programma staan zijn: Voetbal, Handbal, Korfbal, Judo, Tennis en Sport en spel door Fit kids.

Naast de sport-activiteiten wordt ook een informatiemarkt georganiseerd waar verschillende verengingen en organisaties laten zien wat zij op het gebied van vrijetijdsbesteding te bieden hebben.

Aanmelden
Via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen deelnemers worden opgegeven. Gelieve bij de aanmelding naam en leeftijd van de deelnemende kinderen op te vermelden. Aanmelden kan tot en met 20 augustus 2014.

Praktische informatie
Sportdag Stichting Downsyndroom
Zaterdag 30 augustus, van 10:00 tot 14:00 uur
Sportpark De Dijken, Leidschenveen
Poelpolderstraat 25, 2493 VE, Den Haag.

Meer informatie:
http://kernhaaglanden.webs.com