Wat is de Wintertijd Challenge?
Wintertijd Challenge is een landelijk event verzorgd door Stichting Spieren voor Spieren. In de nacht van 25 op 26 oktober, wanneer de wintertijd ingaat (van 02.00 tot 03.00 uur) wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte (www.spierenvoorspieren.nl). Dit is het enige moment in het jaar dat we tijd kunnen winnen. Tijd om behandeling en genezing van spierziekte te realiseren. We gaan sporten voor kinderen die dat niet kunnen.

T.O.G. Wintertijd Challenge
Training Of Greatness (T.O.G.) verzorgt trainingen, events en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en fysieke gezondheid. Door praktijkgerichte verbeteringen word je snel lichamelijk en mentaal sterker. Onze missie is om iedereen in Nederland de mogelijkheid te bieden om op een leuke en toegankelijke manier de beste versie van zichzelf te worden en andere enthousiaste, toegewijde deelnemers te leren kennen. Voor meer informatie zie: www.trainingofgreatness.nl

Onze aandacht gaat ook uit naar kinderen met een spierziekte. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo'n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Daarom organiseert T.O.G. in de nacht van 25 op 26 oktober in samenwerking met strandclub WIJ de “T.O.G. Wintertijd Challenge” aan het sportiefste stuk strand van Scheveningen. Naast de deelnemers zijn ook de supporters van harte welkom om deze nacht met ons te vieren. Supporters van dit event vragen we een donatie tijdens het event.

Programma
Datum: 25 op 26 oktober 2014
Tijd: 23.00 uur - 03.00 uur (Let op! Tijd gaat terug van 03.00 uur naar 02.00 uur)
Locatie: Strandclub WIJ, strandweg 1 Scheveningen

23.00 - 01.30 uur Feestelijk ontvangst Strandclub WIJ met gezonde hapjes en drankjes
01.30 - 02.00 uur Sporters gereed voor T.O.G. Beach Workout
02.00 - 03.00 uur T.O.G. Beach Workout: 1 uur en 1 seconde knallen op het strand
02.00 -03.00 uur Feestelijke afsluiting in Strandclub WIJ

Inschrijven voor T.O.G. Wintertijd Challenge

Deelnemers kunnen zich inschrijving op de pagina “T.O.G. Wintertijd Challenge @ Strandclub WIJ” op de website: www.wintertijdchallenge.nl. Alleen deelnemers die zich hebben ingeschreven kunnen meedoen. Na inschrijving (kosten 15,- EUR) krijgen deelnemers automatisch een sponsorpagina, waarmee ze worden aangemoedigd om nog 60,- EUR sponsorgeld in te zamelen. Het liefst meer natuurlijk! Inschrijfgeld en sponsorgeld komt direct bij Spieren voor Spieren binnen. De tussenstand, het aantal deelnemers en sponsorgeld staat weergeven op de pagina.

Sponsoring van bedrijven
Bedrijven kunnen een sponsoring doen voor de “T.O.G. Wintertijd Challenge” event. Er zijn verschillende sponsorpakketten voor bedrijven waarbij diverse promotiemogelijkheden tijdens het event aanwezig zijn. Strandclub WIJ te Scheveningen is de hoofdsponsor van de “T.O.G Wintertijd Challenge”.

In samenwerking met de volgende organisaties wordt de T.O.G Wintertijd Challenge gerealiseerd:
Strandclub WIJ, Gemeente Den Haag, Den Haag Marketing, Stichting Marketing Scheveningen en Young The Hague.

Klik hier voor de flyer.