Hulp of ondersteuning nodig op het gebied van zorg en welzijn? Hagenaars kunnen voor vragen voortaan ook terecht bij WijkLeerbedrijf Den Haag Centrum.

Bewoners van de stadsdelen Centrum, Transvaal en Segbroek kunnen een beroep doen op het WijkLeerbedrijf om in huishoudelijk werk wat verlichting te krijgen. Maar ook voor het meegaan naar de dokter, boodschappen of een spelletje doen, kunnen mensen bij dit nieuwe initiatief terecht.
De ondersteuning wordt geboden door volwassen Hagenaars die tegelijkertijd een opleiding volgen bij ROC Mondriaan in samenwerking met Threewise opleidingen. Met het initiatief speelt het WijkLeerbedrijf in op de veranderingen in de zorgvraag, waarbij informele zorg en wijkgericht werken centraal staan. Het WijkLeerbedrijf is gevestigd in Het Zamen aan de Esperantostraat 12 te Den Haag.

Interesse?
Bent u een wijkbewoner in Den Haag Centrum, Segbroek en Transvaal die wat hulp kan gebruiken of kent u iemand in deze wijken met een hulpvraag ? Of heeft u zelf interesse om deel te nemen aan dit traject? Neem dan contact op met Esther Kaptein, coördinator van het WijkLeerbedrijf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-53296316 of www.wijkleerbedrijf.nl/den-haag-schilderswijk.

Het WijkLeerbedrijf Den Haag Centrum is tot stand gekomen in samenwerking met Calibris, Stichting Eykenburg, Humanitas DMH, Staedion en ROC Mondriaan samen met Threewise opleidingen en Menskracht7.