Termen als 'op eigen kracht', 'ondersteuning in de zorg' en 'Wmo'; de kranten staan er geregeld vol mee. Maar wat betekent dit nu preciesvoor u? Om meer inzicht te krijgen in de nieuwe Wmoorganiseert de gemeente op 14 februari een informatiebijeenkomst over de veranderingen in de zorg voor mensen met een beperking.

Sinds januari is er veel veranderd op het gebied van werk, zorg en jeugd. We moeten het met minder doen en meer op eigen kracht, samenen met elkaar.

Ook als u eenbeperking of handicap hebt, verandert er het een en ander. Tijdens de informatiebijeenkomst op zaterdagmiddag 14 februari, van 12.30 uur tot 16.00 uur, wordt meer informatie gegeven over de gevolgen van de nieuwe Wmo. Er zijn informatiesessies en u kunt vragen stellen aan deskundigen van Voorall en MEE op de informatiemarkt.

Informatiebijeenkomst Wmo, zaterdag 14 februari van 12.30 tot 16.00 uur, VTV Parkoers, Marie Heinenweg 3 Den Haag.


Aanmelden
Heeft u zelf een beperking of handicap meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is verplicht en kan t/m 12 februari via:

* het aanmeldformulier

* telefoonnummer (070) 206 00 20

* een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geeft u dan naast naam en telefoonnummer ook aan welk thema u interesseert: Zorg, Jeugd of Werk.