Op zaterdag 7 maart 2015 ondertekenen Sophia Revalidatie en sportcentrum 'De Uithof' een convenant met als doel sponsors te werven om jaarlijks twee zitskireizen te bekostigen. Het is tijdens deze feestelijke bijeenkomst mogelijk om tussen 16.30 en 17.30 uur gratis te skiën in De Uithof.

Wethouder Rabin Baldewsingh (Sport) geeft samen met Sophia Revalidatie en De Uithof het startschot voor deze bijzondere samenwerking. Sinds tien jaar organiseert Sophia Revalidatie jaarlijks een zitskireis naar Oostenrijk en heeft hiermee veel ervaring opgedaan over zitskiën als onderdeel van het revalidatieproces.

Voor bedrijven en particulieren is een sponsorprogramma opgesteld waarvan gebruik kan worden gemaakt. Klik hier voor meer informatie.  


Programma 7 maart

15.00 uur Inloop en kennismaking
15.15 uur Welkom door wethouder Rabin Baldewsingh
15.30 uur Toelichting door Marien van der Meer (vz. Raad van Bestuur Sophia Revalidatie) en Eugene de la Croix (directeur De Uithof)
15.45 uur Ondertekening convenant
15.55 uur Startschot gratis skiën door wethouder Rabin Baldewsingh
16.00 uur Netwerkmoment met mogelijkheid om te doneren
16.15 uur mogelijkheid tot skiën
18.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Er kunnen slechts een beperkt aantal personen de baan op. Klik hier voor aanmelden.


Locatie en bereikbaarheid
De Uithof (Jaap Edenweg 10) beschikt over gratis parkeerplaatsen en is te bereiken met Randstadrail 4. In het pand kunt u zich melden bij de ontvangstbalie van Sophia Revalidatie.