Foto ADO Den Haag blindentribune

Op 6 augustus begint al weer de competitie voor ADO Den Haag met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Mocht u niet met vakantie zijn dan is het misschien een prachtig moment om weer eens te genieten van een wedstrijd van ADO Den Haag in het Kyocera Stadion.

Speciaal aanbod
Er is nu een speciaal aanbod om in de eerste seizoenshelft voor €100 vijf thuiswedstrijden te bezoeken met een begeleider. Dit aanbod kunt u vinden op http://adodenhaag.nl/maatschappelijk/activiteiten/participatie/231-blindentribune.

Mocht u hier gebruik van maken dan is misschien een seizoenkaart ook een goede optie. De prijzen zijn: Volwassene €295, Jongeren €215 en Kind €105 voor 17 thuiswedstrijden! Mocht u incidenteel een wedstrijd willen bezoeken, dan kost een kaartje €29,50 voor vak S. Wij verzoeken u wel gebruik te maken van het aanmeldingsformulier op de website zodat de gastheer Eric rekening kan houden met uw bezoek.

Extra aanbod
Voor de bezoekers van de blindentribune die gebruik maken van het aanbod om vijf thuiswedstrijden te bezoeken voor €100 met 2 personen, of de bezoekers die een seizoenkaart afnemen, stellen we een ADO Winterjas ter beschikking zolang de voorraad strekt. Dus ook warm op de tribune in koudere perioden…

Vervoer en begeleiding
Mocht het gebrek aan vervoer en/of begeleiding een belemmering vormen om naar het Kyocera Stadion te komen, wil ADO Den Haag dit graag voor u faciliteren! Laat via het aanmeldformulier op bovenstaande website of per e-mail (indien u seizoenkaart heeft of gebruik maakt van de speciale aanbieding) weten voor welke wedstrijd u vervoer/begeleiding nodig heeft. ADO Den Haag in de Maatschappij koppelt u dan aan een vrijwilliger die u thuis komt halen en na de wedstrijd weer terug brengt.

Wij hopen u komend seizoen (weer) te ontmoeten in het Kyocera Stadion!
ADO Den Haag in de Maatschappij