Foto oproep testdag scouters

18 november organiseert Scouters een testdag, waarbij verschillende producenten als fietsenproducent Van Raam en eMove Company producten beschikbaar stellen om te laten testen door gebruikers. Denk hierbij aan de Duofiets Fun2Go van Van Raam of de kickbike Cruise van eMove Company, hippe en innovatieve producten! Niet alleen een uitgelichte kans voor producenten om hun product te laten testen, maar ook heel leuk voor mensen met een bewegingsbeperking om te kijken wat er allemaal beschikbaar is op de markt en te kijken wat goed bij hen past en wat niet.

Hoe meer mensen komen testen, hoe betrouwbaarder de tests worden. Heb je interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op Scouters > http://bit.ly/2fgMjK7.

De testdag vindt plaats van 13.00 tot 17.00 in Den Haag, de exacte locatie wordt nog z.s.m. doorgegeven. Reiskosten worden vergoed en Scouters zorgt voor koffie en thee.