Afbeelding Iedereen Werkt
Met de wedstrijd ‘Wie is de meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag’, is de campagne ‘Iedereen Werkt’ van start gegaan. Iedereen Werkt is een initiatief van MKB Den Haag, Social Club Den Haag en de gemeente Den Haag, en dient als stimulans voor meer sociaal ondernemerschap in Den Haag.

De economie trekt misschien aan, maar in Den Haag zijn er helaas nog veel mensen die geen baan hebben. Het zijn voornamelijk mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden voor wie het moeilijk is om aan te bak te komen. De campagne Iedereen Werkt dient hier verandering in aan te brengen en heeft als streven werkgevers er meer van bewust te maken dat iedereen op de arbeidsmarkt een gelijke kans verdient.

De drie initiatiefnemers hebben vijf Haagse bedrijven genomineerd die al hebben aangetoond dat zij sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel hebben. De genomineerde bedrijven zijn Afripan, Connexxion, GreenFox, Happy Tosti en Parnassia Groep. Bekijk hier de filmpjes van de genomineerde bedrijven en stem op jouw favoriet. Op 21 februari 2017 wordt tijdens de WERKtop bekendgemaakt welk bedrijf gewonnen heeft.

Bron: Den Haag Direct