logo stadsspelen

En ervaar hoe sport en bewegen centraal staat bij revalideren.

Momenteel zijn de Stadsspelen in Den Haag in volle gang. In het kader hiervan worden er door de hele stad evenementen georganiseerd. Meer informatie: www.stadsspelendenhaag.nl

Op dinsdag 13 juni tussen 10.00 en 14.00 uur opent Sophia Revalidatie haar deuren voor de wijk. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoeveel waarde Sophia Revalidatie hecht aan sport tijdens de revalidatiebehandeling. Sporten verbetert conditie, kracht en coƶrdinatie en draagt bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen en bepalen en verleggen van grenzen. Elke patiƫnt krijgt daarom aan het eind van zijn revalidatieperiode een persoonlijk sport- en beweegadvies bij het Sportloket.

SPORTLOKET EN ADVIES
Tijdens de open dag op 13 juni kun je niet alleen een kijkje nemen bij het Sportloket en spreken met de bewegingsagoog, maar het is ook mogelijk jouw eigen fitheid te laten testen! De beweegcoach en de buurtsportcoach adviseren je vervolgens graag.

SMARTLAB
In de sportzaal kun je verschillende sportoefeningen doen en in het SmartLab kun je de nieuwste technologische zorginnovaties uitproberen. In deze proeftuin onderzoekt Sophia Revalidatie of en hoe innovaties een plek binnen de zorgpraktijk kunnen krijgen.

LOCATIE
Sophia Revalidatie, Vrederustlaan 180

Zet ook vast in je agenda: 1 JULI

De Stadsspelen worden op 1 juli afgesloten met een groot sportief feest in en rondom Sportcampus Zuiderpark. Je kunt meedoen aan sportclinics en genieten van sportdemonstraties. Ook is er een Sportmarkt en kun je sport- en gezondheidstesten doen. Naast sport, is er ook op cultureel-, culinair- en muzikaal gebied van alles te beleven.