De Wouter Duinisveld Award 2017Richard Mulder Fotografie 2018 02 13 073 590x260

Paradarter Arie van der Rassel heeft de Wouter Duinisveld Award, de Haagse sportprijs voor gehandicapten, in ontvangst mogen nemen. De tweevoudig Nederlands kampioen werd niet alleen geroemd om zijn kwaliteiten als topsporter, maar ook om zijn niet aflatende inzet voor de ontwikkeling van paradarts.

De prijs werd uitgereikt door sportwethouder Rabin Baldewsingh en Wouter Duinisveld, de triatleet met een donorhart die de prijs in 2016 won en naar wie de prijs vernoemd is. Van der Rassel ontving van de Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten, een cheque ter waarde van €1.000.
Arie van der Rassel: “Deze prijs winnen is een bekroning op mijn werk en dat van het GForce dartteam, waarmee we aandacht creëren voor de paradartsport. Ik had niet verwacht dat ik het zou worden, maar ik hoopte het natuurlijk wel. De afgelopen dagen nam de spanning flink toe. Het is dan ook een onbeschrijfelijk gevoel om mijzelf winnaar van de Wouter Duinisveld Award te mogen noemen.”

De andere genomineerden waren parasnowboarder Renske van Beek, die de prijs vorig jaar won, en het eerste rolstoelhockeyteam van Haag 88. De Wouter Duinisveld Award is een initiatief van Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten. De winnaar en genomineerden vertegenwoordigen alle Haagse sporters met een handicap. Voor meer informatie: http://www.stichtinghsg.nl/

Bron: Haagmedia
Foto: Richard Mulder