Plaatje geleidelijn

Vind je ook dat geleidelijnen vrij moeten zijn van obstakels? En wil je tussen 9 en 16 april een paar uurtjes helpen om hiervoor aandacht te vragen? Lees dan snel verder en meld je aan!

Veel mensen weten niet wat een geleidelijn is en waar deze voor dient. Dat levert lastige en soms zelfs gevaarlijke situaties op voor de gebruikers. Denk aan koffers of fietsen die midden op geleidelijnen staan. Daarom gaan wij met Bartiméus, de Oogvereniging, Visio en de Robert Coppes Stichting van 9 t/m 16 april actie voeren!

Help je mee?
We hebben hiervoor de hulp nodig van een groep vrijwilligers. Ben je ziend, slechtziend of blind? Wil je ons helpen om aandacht te vragen voor het vrijhouden van geleidelijnen? En ben je beschikbaar om ons een paar uurtjes te helpen tussen 9 en 16 april? Meld je dan nu aan! Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

Meld je aan!
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na je aanmelding nemen wij contact met je op. Je ontvangt dan meer informatie over de actie, zodat we met je kunnen afstemmen welke rol je zou kunnen spelen. Alvast hartelijk dank voor je betrokkenheid, wij zien ernaar uit om samen met jou de actieweek tot een succes te maken!