Op 8 juli 2014 werd de OttoBock Scout Crawler feestelijk geïntroduceerd door de Gemeente Den Haag en het Rabobank Stimuleringsfonds. Vanaf nu kun je in je eigen rolstoel de Haagse stranden op!
Een groot aantal mensen trotseerde weer en wind om de Scout Crawler meteen te kunnen uitproberen. Hoe komt dat? Ik heb een tijdje geleden een paar proefritten gemaakt, de video daarvan vind je op heycrip.com/scoutcrawler, en ik heb wel een vermoeden hoe dat komt.
Natuurlijk, de Scout Crawler is een machine, een collectie rupsbanden, motoren, batterijen. Maar als geheel staat hij voor zoveel meer.
Zo is in een oogopslag duidelijk wat hij voor je kan betekenen: rolstoel erop en vrijheid ervaren! Meteen bij de eerste blik is helder dat dit apparaat je zelfstandigheid vergroot. En niet op een gewone, eenvoudige manier. Nee, op een fantastische manier!
En dát het een fantastisch apparaat is merk je tijdens het rijden wel. Wandelaars komen met grote ogen kijken wat voor gaaf ding je hebt, de Scout Crawler spreekt echt tot de verbeelding. En als je goed kijkt zie je dat die wandelaars een beetje jaloers zijn dat zíj er niet op mogen.
De Gemeente Den Haag en het Rabobank Stimuleringsfondshebben met de Scout Crawler een geweldige stap gezet richting gelijkwaardigheid.

Dus reserveer ‘m bij Biesieklette, stap in je rolstoel en ga dat strand op!

David Smit