Foto met woord 'Gezocht'

 

Vrijwilligersvacatures 

Als vrijwilliger krijg je bij Voorall alle kans om je talenten en interesses te ontwikkelen. Of je nu een beperking hebt of niet: jij kunt een belangrijke bijdrage leveren aan een stad waarin mensen mét en zonder beperking welkom zijn.

Voor onderstaande vacatures zoeken we enthousiaste kandidaten. Lijkt het je wat? Of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Margreet Roemeling, vrijwilligerscoördinator, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 - 365 52 88.

Vacature Redactiecoördinator film Onbeperkt Haags
Onbeperkt Haags, hét jongerenplatform van Voorall, zoekt een nieuwsgierige, creatieve en energieke persoonlijkheid die de redactieleden helpt bij het maken van filmpjes. Daarbij werk je als 'redactiecoördinator film' nauw samen met de projectleider. Samen met haar stuur je het hechte team van vrijwilligers aan en organiseer je netwerkevenementen.

De redactie
De redactie wordt gevormd door jongeren met een beperking en chronische ziekte die leeftijdsgenoten willen laten zien dat een beperking je sociaal niet hoeft te beperken. Met artikelen, interviews en filmpjes brengen de redacteuren andere jongeren op de hoogte van ontwikkelingen én geven ze een inkijkje in hun levens. Eens per maand vergadert de redactie over onderwerpen waarna de redacteuren zo veel mogelijk zelfstandig aan de slag gaan. De content wordt via Facebook en de website www.onbeperkthaags.nl gedeeld.

Profiel
- Je bent nieuwsgierig en creatief
- Je kunt korte filmpjes maken en monteren
- Je bent 4 uur per week beschikbaar
- Je bent een doorzetter die kan enthousiasmeren
- Ervaring in jongerenwerk en/of met de doelgroep is een pré

Geïnteresseerd?
Stuur dan een korte e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je aangeeft wie je bent en wat jou aanspreekt in de vacature.

Vacature Testers toegankelijkheid (meerdere kandidaten gezocht!)
Voor Hagenaars met een beperking is het belangrijk dat gebouwen toegankelijk zijn. Om een nog completer beeld te krijgen van hoe het met de toegankelijkheid in Den Haag is gesteld, is Voorall op zoek naar testers (met én zonder beperking) om in koppels locaties te testen. De informatie wordt gebruikt voor de website en app 'Ongehinderd' waarmee mensen met een beperking eenvoudig kunnen zien hoe het met de toegankelijkheid van gebouwen is gesteld.

Taakbeschrijving
Na een korte training waarin Voorall je alles uitlegt over waar je op moet letten bij het testen van gebouwen, kun je samen met een testpartner op pad. Idealiter bestaan testkoppels uit één tester met beperking en één zonder. In overleg met de projectleider ‘Toegankelijkheidsinformatie’ bepaal je de locaties die worden onderzocht.

Profiel
- Je bent assertief en werkt nauwkeurig
- Je bent sociaal
- Je bent zelfstandig
- Je bent enthousiast gebruiker van een smartphone en/of tablet
- Je bent wekelijks 2 uur beschikbaar

Geïnteresseerd?
Stuur dan een korte e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je aangeeft wie je bent en wat jou aanspreekt in de vacature.