Ik ben Michel Tactor, een 28-jarige Hagenaar. Al ruim 5 jaar doe ik vrijwilligerswerk bij Onbeperkt Haags (OH), het jongerenplatform van Voorall. Als lid van de redactie van OH hou ik me vooral bezig met het bijhouden van onze website en Facebook-pagina. Op de website plaatsen we regelmatig nieuwe ervaringsverhalen en informatieve artikelen, die we dan delen via Facebook. Maar ik zou intussen graag een betaalde baan willen krijgen. Het liefst iets waar ik mijn kennis en ervaring in de Engelse taal kan gebruiken. Hier ben ik al van kinds af aan mee bezig en vind het een hele leuke taal om mee te werken. Om deze reden heb ik een aantal jaren geleden, na mijn Havo diploma en een deelcertificaat VWO-engels te hebben behaald, de HBO-opleiding 'Leraar Engels 2e-graads' gevolgd, in de hoop daarmee door te kunnen stromen naar de universiteitsopleiding 'Engelse Taal & Cultuur'. Helaas ging dit niet doordat ik door mijn gelimiteerde energieniveau (een gevolg van de chronische longaandoening Cystic Fibrosis, ook wel bekend als Taaislijmziekte) niet genoeg studiepunten kon verdienen om mijn propedeuse te behalen.

Naast de Engelse taal houd ik me ook veel bezig met het schrijven van verhalen. Dit zijn altijd verzinsels gebaseerd op al-bestaande fictie waar ik groot fan van ben (Marvel Comics, Star Wars, dat soort thema's). Ook verzamel ik LEGO en rij ik erg graag auto. 
Door mijn energieniveau zou ik, om te beginnen, twee dagen in de week, vijf uur per dag willen werken. Zes uur per dag zou eventueel ook kunnen, mits de dagen goed verspreid zijn (bijvoorbeeld maandag & donderdag). Mijn voorkeur gaat uit naar een kantoorbaan.

Wilt u met mij in contact komen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens!