Ik ben Erol, 34 jaar, getrouwd en heb 3 jonge kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Ik zoek gemotiveerd naar een nieuwe baan en wacht ik op een goede kans.
Ik ben op zoek naar een baan voor 16 tot 40 uur in de week. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden; prettige stem; ben een makkelijke prater maar ik kan ook goed luisteren. Daarnaast ben ik een echte teamwerker, ben ik stressbestendig en initiatiefrijk. Ik beschik over een MBO werk- en denkniveau (vastgesteld door Bartiméus) en heb goede computervaardigheden.

Op dit moment ben ik op vrijwillige basis actief bij Running blind, afdeling Den Haag als penning meester/ PR-medewerker. Mijn taken daar zijn: boekhouding, administratieve werkzaamheden, netwerken en promotiewerkzaamheden. Administratieve werkzaamheden, callcentermedewerker inbound, enquĂȘteren etc zijn de functies die ik het liefst uitvoer. Verder kan ik bijvoorbeeld ook handenarbeid verrichten, inpakken en folders sorteren. Daarnaast ben ik bereid eventueel vrijwilligerswerk aan te nemen om meer werkervaring op te kunnen doen.

Ik heb een visuele beperking (volledig blind). Door middel van een brailleleesregel ondersteund met een schermleesprogramma (spraak & brailleleesprogramma) bedien ik de computer waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Ik werk hierdoor zelfstandig aan mijn werkzaamheden. Bovengenoemde aanpassingen worden gefaciliteerd door UWV.

Wilt u met mij in contact komen of mijn hele CV lezen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.