Ik ben Kyrill, 30 jaar. Ik heb Media en Entertainment Management gestudeerd en in juli 2014 heb ik daarvoor mijn Bachelor diploma gehaald. Ik werk al jaren op vele plekken als vrijwilliger waaronder sinds maart 2008 bij het Filmhuis Den Haag. Ook werk ik voor jaarlijks terugkerende festivals zoals Writers Unlimited en Movies that Matter. Ik heb een beperking; een lichte vorm van autisme. Ondanks dat maak ik overal waar ik kom contact met mensen en als ik iets leuk vind, dan heeft het mijn volle aandacht.

Ik zoek werk voor 15-30 uur in de week en liefst iets dat uitdagend is, bijvoorbeeld filmpjes maken/monteren, mensen interviewen en stukjes schrijven. Of iets met Social Media en communicatie.

Het allerbelangrijkste in een de baan vind ik de klik en samenwerking met de leidinggevende en collega’s met een vriendelijke, behulpzame en geduldige houding in een omgeving waar ik mezelf kan ontwikkelen.

Wilt u met mij in contact komen en eens persoonlijk kennismaken, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.