Fot Nieuwe Stadstram

Bij ‘Kennismaking Haags openbaar vervoer’ krijgt elke reiziger een coach met wie hij maximaal drie begeleidingsritten met de nieuwe gelijkvloerse trams maakt. Tijdens de ritten leert de coach de reiziger de handigheidjes die belangrijk zijn bij het reizen. Bijvoorbeeld bij welke deur het beste kan worden ingestapt, hoe de rolstoel of scootmobiel in het voertuig moet worden neergezet, waar iemand die niet (goed) kan zien het best kan zitten of welke informatie standaard via de luidsprekers gegeven wordt.

Deze begeleiding is gratis. En er ligt een OV-chipkaart voor u klaar. Vergroot uw actieradius, uw zelfstandigheid en uw wereld door te reizen met de tramlijnen 2, 3, 4,11, 15, 17 en 19.

Al veel mensen met een mobiliteitsbeperking gingen u voor en zijn blij met hun nieuw verworven onafhankelijkheid. Reist u ook mee? U kunt zich opgeven voor 'Kennismaking Haags openbaar vervoer' bij: Voorall, 070 365 52 88 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier ook de ervaring van een reiziger.