logo kl

We werken in Den Haag hard aan voorzieningen en toegankelijkheid, zodat je met een beperking steeds beter mee kan doen. Zelfstandig en vanuit eigen kracht. Maar wat is dat eigenlijk ‘eigen kracht’ en hoe doe je dat? In je kracht zijn, houdt in dat je de dingen doet die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft. Ook is in je kracht zijn, uitgaan van jezelf en jouw mogelijkheden. Met je hele hebben en houden. Aan de basis hiervan ligt zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en een positief zelfbeeld. En ook: niet in het verleden leven, niet in de toekomst wegdromen, maar in het hier en nu zijn.

In het leven is niet alles maakbaar, maar wel voor een groot deel stuurbaar. Een steuntje in je rug of een ander inzicht kan je soms verrassend snel helpen om met nieuwe daadkracht je pad te vervolgen. Daarom is er nu de Voorall Academie: {ver}STERK jezelf. We bieden inspirerende workshops waarin creatieve zelfexpressie en oefeningen voor ontspanning en het leren kennen van je eigen kracht en grenzen, centraal staan. Bovendien is het een mogelijkheid om op een ontspannen manier nieuwe mensen te ontmoeten en om van elkaar te leren.

Wil je je emotioneel krachtig genoeg voelen om er op uit te trekken als je lijf tegen zit? Met zelfvertrouwen nieuwe dingen ontdekken of andere mensen ontmoeten, gewoon vanuit wie jij bent? Het hier en nu in rust beleven zonder te verdwalen in getob over bijvoorbeeld zorg?
Schrijf je dan nu in en versterk jezelf met positieve energie!

Doe je mee?
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.

Alle aangeboden workshops zijn gratis voor deelnemers met een beperking en Voorall vrijwilligers.

Workshops 2017:

Onafhankelijk op pad
Een rondleiding in de App Ongehinderd.nl/denhaag door Ieke de Leeuw
Datum en tijd: Woensdag 6 december 13.30 – 15.00 uur
Locatie: Kantoor Voorall, Van Diemenstraat 196, Den Haag
Aantal deelnemers: 8

Terugblik
Bekijk hier de foto's van de Workshop 'Ontwikkel je creatieve talent' op 6 september 2017.
En kijk hier voor de foto's van 'Voel de kracht van de natuur' op 3 oktober 2017.
Tijdens de Workshop 'Ervaar mindfulness' op 7 november 2017 kwam No-Limits van KRO NCRV filmen. Bekijk de reportage hier.

Workshops 2018:

Gedichten maken
In deze workshop ga je zelf aan de slag met gedichten maken en leer je over de verschillende dichtvormen.
Datum en tijd: Dinsdag 20 februari 2018 13.00 – 15.00 uur
Locatie: Kantoor Voorall, Van Diemenstraat 196, Den Haag
Aantal deelnemers: 12

Binnenkort hier het hele aanbod voor 2018!