Foto Anna Zeven

Op verpakkingen kom je steeds vaker tegen: “Zonder toegevoegde suikers!” Suiker is de laatste tijd aanzienlijk minder populair geworden. Maar waar heeft dat dan eigenlijk mee te maken? En wat zorgt ervoor dat we niet gelijk helemaal stoppen met suiker als het dan toch in zo’n kwaad daglicht staat?

Deze vragen en meer worden behandeld in de presentatie van Anna Zeven, schrijfster van het kookcoachboek ‘Het Nieuwe Eten’.

Wat je leert in deze workshop:
⁃ het effect van suiker op je lichaam
⁃ waar je suiker allemaal tegenkomt
⁃ alternatieven voor suiker
⁃ hoe je topfit kunt zijn, ook als je een zittend bestaan leidt

Anna Zeven is coach, trainer en schrijver en begeleidt mensen naar een bewuster leven. Haar passie is om stralende, gezonde mensen te zien, die niet anders kunnen dan hun volledige potentieel te verwezenlijken. Zij is expert op het gebied van voeding&gezondheid. Haar presentatie zal een vrolijke, interactieve en informatieve boost zijn.

Datum en tijd: donderdag 8 november 2018 12.00 uur – 14.00 uur (Lunch niet inbegrepen!)
Locatie: Strandrestaurant De Waterreus, Strandweg 3A, Scheveningen

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.

Alle aangeboden workshops zijn gratis voor deelnemers met een beperking en Voorall vrijwilligers.