wmologo

Voorall staat vanzelfsprekend veel in contact met Hagenaars met een beperking en krijgt daardoor veelvuldig signalen over hoe het is om te leven met een beperking. Wij analyseren de signalen en brengen ze onder de aandacht bij de gemeente en diverse andere plekken waar iets met het signaal kan worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de Cliëntenraad Sociaal Domein, de Rekenkamer en de Kwaliteitscommissie Wmo.

De Kwaliteitscommissie heeft inmiddels twee keer met Voorall gesproken. Daarbij heeft Voorall onder meer veel gehoorde klachten met betrekking tot de instroom en de doorstroom van de zorg, onder de aandacht gebracht. Uit de vele signalen blijkt dat met name het invullen van het e-formulier voor veel Hagenaars moeilijk is.
Mede hierdoor is in november 2016 een motie in de gemeenteraad aangenomen die het college van b&w oproept het e-formulier te herzien.

Heeft u ook een ervaring die voor verbetering vatbaar is? Stuur deze dan naar Voorall en wij zorgen dat uw signaal op de juiste plek terecht komt. U kunt mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.