Hoe toegankelijk is Den Haag?
Ervaar het nu zelf!


Met een beperking door het verkeer in Den Haag manoeuvreren. Hoe gaat dat? Kun je met een scootmobiel de gewenste bestemming bereiken? En hoe ontwijk je bloembakken als je blind bent?

Op donderdag 14 november aanstaande van 13.45 tot 14.45 uur gaan gemeenteraadsleden van Den Haag in een rolstoel of scootmobiel de Haagse Schilderswijk verkennen.
Deze Ervaringstour wordt georganiseerd doorVoorall, de belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, en ergotherapeut Barbara Bruckwilder. Buurtbewoners die gebruik maken van een rolstoel of rollator komen in hun dagelijks leven regelmatig obstakels tegen die het moeilijk maken om bijvoorbeeld naar de winkel te gaan.
Ook lopen er blinde of slechtziende mensen met de raadsleden mee, om meer inzicht te geven in wat voor hen belangrijk is om veilig door de Haagse buurten te gaan.


Start
De start is in de hal van Verpleeghuis De Schildershoek, Jacob Catsstraat 325 in Den Haag.

Ook meelopen? Meld u dan uiterlijk 12 november aan bij Voorall via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 070 – 365 52 88.
U kunt zelf ook plaatsnemen in een leenrolstoel. Graag bij de aanmelding vermelden of u hier gebruik van wilt maken.