Den Haag is van 8 t/m 15 februari in de ban van Unlimited On Tour. Een week lang zijn er in de stad evenementen om aandacht te vragen voor positieve beeldvorming rond mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking.

De week wordt georganiseerd door Team Unlimited in samenwerking met Haagse welzijnsorganisaties, zoals Emma at Work, MEE-ZHN, Voorall en Onbeperkt Haags. Er zijn uiteenlopende activiteiten met eenzelfde doel: de werelden van ziek en gezond bij elkaar brengen. Participatie in de maatschappij is belangrijk en een chronische ziekte of lichamelijke beperking is geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten.

Het team van Unlimited bestaat uit redacteuren die samen Unlimited Magazine maken; een lifestyle magazine voor en door jongvolwassenen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking. Unlimited vormt een platform voor deze doelgroep. Via unlimitedonline.nl worden bezoekers op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op het gebied van ziek en gezond, met actueel nieuws, persoonlijke blogs en een evenementenkalender.

Cover Unlimited on Tour


Agenda Unlimited On Tour

8 februari -13.00 – 14.00 uur
Debat, Foyer van de Haagse Raadszaal, Spui 70, Den haag

Tijdens het ‘All Inclusive’ festival op 8 februari is er een slotdebat over het inclusief denken. In dit debat komen zaken aan de orde als vooroordelen, behandeling en werken met een beperking. Onder leiding van Jan Booij en ervaringsdeskundige Funda Müjde. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


13 februari - 17.00 - 19.00 uur
Netwerkborrel Grand café de Boterwaag, Grote Markt 8a, Den Haag


15 februari - 14.00 - 17.00 uur
Open Podium Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag. Geef je nu op en laat je talent zien! Wil je zingen, iets voordragen of heb je andere ideeën, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.