Voorall, spreekbuis voor mensen met een
beperking, is op zoek naar het meest gastvrije restaurant van Den Haag. Met de
prijsvraag ‘meNU Ongehinderd’ nomineren mensen met en zonder beperking
een Haags restaurant waar zij zonder drempels kunnen dineren. Informatie over
de toegankelijkheid van deze restaurants wordt toegevoegd aan de app van
Ongehinderd.nl/denhaag, die de gemeente Den Haag en Voorall medio maart lanceren.

Uit eten gaan vergt voor mensen met een beperking flink wat voorbereiding: kun je makkelijk naar binnen met een rolstoel? Wordt er rekening gehouden met speciale diëten en zijn ook blindengeleidehonden welkom? Om toegankelijke restaurants op de kaart te zetten, kunnen mensen tijdens meNU Ongehinderd hun Haagse favoriet nomineren.

Onder de deelnemers aan meNU Ongehinderd wordt een exclusief VIP-arrangement voor 4 personen bij het winnende restaurant verloot.

 

U kunt op drie manieren meedoen:

1.   Kli
k hier voor de e-card

Als u na het invullen op ‘Verstuur’ klikt, volgt eerst de vraag hoe u het formulier wilt versturen. Klik ‘default mail application’ om uw standaard mailprogramma te gebruiken. Kies ‘use webmail’ om het formulier via bijvoorbeeld uw hotmail of gmail account te versturen.

2.   Bellen met Voorall: 070 365 52 88

3.   Klik hier voor inzending via email


Nieuwe app
Voorall en de organisatie Ongehinderd ontwikkelen in opdracht van de gemeente Den Haag een gratis website en app: Ongehinderd.nl/denhaag. Hiermee kunnen mensen met en zonder beperking de toegankelijkheid bekijken van verschillende openbare locaties in Den Haag zoals stadsdeelkantoren, musea en restaurants.