Voorall, de belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, organiseert twee melddagen rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Heeft u een beperking en bent u gaan stemmen? Laat Voorall dan horen hoe dit gegaan is.

Kon u het stembureau binnenkomen met uw rolstoel en kon u het stemhokje goed bereiken? Ook van mensen die niet (goed) kunnen zien, wil Voorall graag weten of u zich goed kon voorbereiden op de verkiezingen en of u op de juiste manier geholpen bent in het stembureau.


Voorbereiding
Voorall is niet alleen geïnteresseerd in het stemmen zelf, maar ook in de voorbereiding. Kon u bijvoorbeeld goed de kandidatenlijsten lezen? En was het gemakkelijk om thuis uit te zoeken welk stembureau voor u het meest geschikt is? Kon u de partijprogramma’s lezen waarin u geïnteresseerd was?

Voorall bundelt uw ervaringen en gebruikt deze om de gemeente te adviseren zodat iedereen, dus ook Hagenaars met een beperking, zijn stem op een goede manier kan uitbrengen.

De melddagen zijn op 19 en 20 maart. Melden kan telefonisch via 070-365 52 88 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.