De zomer wordt in stijl ingeluid met een nieuw en hip strandvoertuig voor mensen met een beperking: de ‘Scout Crawler’. Op dinsdag 8 juli is iedereen welkom voor een proefrit met de Scout Crawler op het strand van Kijkduin.

Het strand wordt steeds leuker met de faciliteiten voor mensen met een beperking. Daarom is er op dinsdag 8 juli op Kijkduin een feestelijke introductie van de Scout Crawler. Deze nieuwe aanwinst maakt het mogelijk om in te stappen zonder transfer met je eigen rolstoel. Het voertuig is eenvoudig te besturen via een joystick.

Rally
Met een zonnig ontvangst inclusief hapje en drankje bij Gotcha Beach wordt de Scout Crawler gepresenteerd. Iedereen kan het nieuwe voertuig uitproberen onder begeleiding van leverancier Welzorg. Daarnaast is er een sportieve rally met elektrische strandrolstoelen door Biesieklette en Flitz-events, zorgt het Voorall Baywatch-team dat bezoekers kunnen pootje baden met duwstrandrolstoelen en is er een Zomer-APK voor hulpmiddelen door Medipoint - Harting Bank.

Aanmelden voor dit speciale strandevenement kan voor 3 juli via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 070 365 52 88

De Scout Crawler is te huur op de Haagse stranden bij Biesieklette en mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag en het Rabobank Fonds.


Feestelijke introductie van de Scout Crawler op Kijkduin
Wanneer: Dinsdag 8 juli 2014


Locatie: Gotcha Beach, Zuiderstrand 14
Tijd:van 13.00 – 15.00 uur

Foto van de Scoutcrawler: een aanwinst voor het strand