De nieuwe Scout Crawler die rolstoelgebruikers de mogelijkheid biedt van het Haagse strand te genieten, mag rekenen op flink wat belangstelling. Bij Biesieklette, dat de verhuur van de strandvoertuigen organiseert, stromen de enthousiaste bedank-berichten binnen.

Begin juli werd door Voorall op het strand van Kijkduin de nieuwe Scout Crawler gepresenteerd. De aanschaf van dit voertuig is bekostigd door de gemeente Den Haag en het Rabobankfonds en heeft deze zomer al veel mensen in een rolstoel een mooie zomer bezorgd.

Hagenaars, maar ook toeristen, die in een rolstoel zitten, weten de Scout Crawler goed te vinden. Stuk voor stuk reageren gebruikers positief op het hippe voertuig. Een rolstoel wordt in de Scout Crawler geplaatst dat vervolgens door gebruikers met een joystick kan worden bestuurd. De rupsbanden van het strandvoertuig maken dat het zand begaanbaar is.

De Scout Crawler is voor €5,00 per twee uur te huur bij Biesieklette Strandweg Haven (Scheveningen). Naast het vaste verhuur-tarief wordt ook een borg van € 50,- gevraagd.

Meer informatie en reserveren
http://www.biesieklette.nl/strandrolstoel.html