Hoe toegankelijk zijn de Haagse stadsdelen? Laat het ons weten!

Voorall, voor Hagenaars met een beperking, neemt de komende tijd de toegankelijkheid van locaties in verschillende stadsdelen van Den Haag onder de loep. Speciale TestTeams voeren per stadsdeel drie of vier testen uit. We komen nu naar Laak en Segbroek.

In elk stadsdeel is het stadsdeelkantoor al bezocht. Voor het vaststellen van de andere testlocaties vragen we uw hulp! Kent u een gebouw of gebied in Laak of Segbroek waar veel mensen komen en waar de toegankelijkheid voor mensen met een beperking aandacht verdient? Welke problemen ziet u hier en voor wie is dit lastig? We horen graag uw reactie.

Voorall kiest uit de reacties een aantal locaties voor een bezoek met het TestTeam. Met de ervaringen van de test en bijbehorende tips/aanbevelingen gaat Voorall bij de eigenaar of beheerder het gesprek aan voor verbetering van de toegankelijkheid.

U kunt uw idee├źn tot uiterlijk 28 september sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch doorgeven via 070 365 52 88.