Als u een kind hebt met een verstandelijke beperking en uw kind wordt achttien jaar oud, dan is hij/zij volwassen en bent u niet meer de wettelijke vertegenwoordiger. In feite mag uw kind dan zijn eigen beslissingen nemen. Misschien bent u daar niet helemaal gerust op. Of u vraagt zich af wie de belangen van uw zoon of dochter gaat behartigen als u dat zelf niet meer kunt. Het aanvragen van curatele, bewindvoering of mentorschap kan een oplossing bieden. Maar hoe werkt dat allemaal precies en wat kunt u het beste aanvragen?

Ouders Ontmoeten Ouders Migranten (OOOM)en Voorall informeren u daar graag over op:
Dinsdag 2 december 2014 van 19:30 tot 21:30 uur
Locatie: Royaalzorg, Televisiestraat 3, 2525 KD Den Haag

U krijgt van onze gastsprekers Ellen Vos en André Oosterlee een algemene inleiding over de begrippen ‘curatele’, ‘bewindvoering’ en ‘mentorschap’. Ook vertelt een ervaringsdeskundige wat het nu precies in de praktijk inhoudt om mentor te zijn.

Aan het eind van de bijeenkomst hebt u genoeg informatie om te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is. En natuurlijk is er ook alle tijd voor het stellen van vragen.
Hulp voor vertaling van het Nederlands is aanwezig.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 30 november via Voorall.
Telefoonnummer: 070 365 52 88 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.