Zaterdag 31 januari 2015 testen Den Haag FM en Voorall, samen met haar vrijwilligers, hoe het is gesteld met de toegankelijkheid van restaurants en koffietentjes in het Zeeheldenkwartier. Help Voorall mee en meld je voor 29 januari aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Grote Zeehelden Toegankelijkheidstest is voor nieuwe vrijwilligers hét moment om kennis te maken met Voorall. Tijdens een gezellige brunch leer je waar je op moet letten tijdens het testen van gebouwen. Denk hierbij aan zaken als drempels en aanwezigheid van invalidentoilet. Vanaf 12:00 uur ga je in kleine teams (mix van mensen met én zonder beperking) op pad om restaurants en koffietentjes in het Zeeheldenkwartier te testen. Belangrijk hierbij is dat je samen met de ondernemers kijkt naar wat er (makkelijk) te verbeteren valt!

Na twee uur testen, keren de teams terug bij het verzamelpunt om vanaf 14:30 tijdens een informele borrel na te praten en de resultaten te bespreken. Radiozender Den Haag FM doet met een locatie-uitzending live verslag van De Grote Zeehelden Toegankelijkheidstest. Hiermee wordt tegelijkertijd een speciale actieweek afgesloten; vanaf 26 januari helpt DHFM Voorall dagelijks in haar zoektocht naar nieuwe vrijwilligers.

 


 

denhaagfm

Programma De Grote Zeehelden Toegankelijkheidstest 31 januari 2015

(met tussen 10:00 en 12:00 een live radiouitzending van Den Haag FM)

 

Verzamelpunt:

Den Haag in Transitie

Witte de Withstraat 119

2518 CS Den Haag 

 

  • 11:00 - 12:00 uur: verzamelen en brunch

  • 12:00 - 14:00 uur: in teams toegankelijkheid testen horeca Zeeheldenkwartier

  • 14:30 - 16:00 uur: napraten en borrel