Foto Voorall Avenio begeleiding site 

Maakt u gebruik van een elektrische rolstoel, stok of scootmobiel? Of bent u blind of slechtziend? Dan is dit iets voor u! Vergroot uw vrijheid door te leren reizen met de Nieuwe Stadstram, een toegankelijk voertuig met een lage instap. U kon bij ons al leren reizen met ‘RandstadRail’ en nu biedt Voorall deze service ook aan voor dit nieuwe vervoersmiddel op lijn 2, 11 en 17. Hoe werkt het? Elke reiziger krijgt een coach met wie hij maximaal drie begeleidingsritten met het voertuig maakt. Tijdens de ritten leert de coach de reiziger de handigheidjes die belangrijk zijn bij het reizen. Denk aan welke deur je het beste kan gebruiken als je met een rolstoel naar binnen wilt. Of waar je het beste kan instappen als je blind bent. En waar je je dan het beste vast kan houden tijdens de rit. 

De coaches zijn er klaar voor… Zij kregen onlangs zelf een uitgebreide instructie. Eerst woonden ze een presentatie bij en daarna gingen ze zelf de tram in met iemand in een scootmobiel, een persoon in een rolstoel en met een blinde reiziger met een hulphond. Zo bekeken ze de meest voorkomende situaties om u goed te informeren.
Deze begeleiding is gratis. Dus geeft u zich nu op via Voorall, 070 - 365 52 88 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op: Een scootmobiel mag niet groter zijn dan 1.40 m.