Logo Den Haag Doet

Voorall is erg blij met onze vrijwilligers. Zij dragen bij aan een stukje zelfstandigheid en vrijheid voor Hagenaars met een beperking. Niet alleen Voorall waardeert deze inzet, maar ook de gemeente Den Haag. De gemeente heeft vorig jaar daarom een webwinkel geopend speciaal voor Haagse vrijwilligers. Wat veel mensen niet weten, is dat alle Haagse vrijwilligers óók in 2016 recht hebben op een waardering van de gemeente. Hier leest u hoe u hier gebruik van kunt maken.

Kies een passende waardering in de webwinkel
Ruim 4.000 vrijwilligers gingen u al voor. Zij hebben allemaal via de webwinkel hun persoonlijk passende vorm van waardering gekozen. Per kalenderjaar ontvangt u 20 credits, die u vrij kunt besteden. U beslist zelf welke waardering het beste bij u past!

Wat zit er in de webwinkel?
De webwinkel, is gevuld met een enorme keuze aan cadeaus. Het aanbod is erg divers: zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dagje naar Madurodam, of voor een voucher van Rituals, Dille & Kamille of Oil & Vinegar. U kunt er ook voor kiezen om naar de bioscoop te gaan of te gaan zwemmen in één van de Haagse zwembaden.

Hoe werkt het?
• Ga naar www.denhaagdoet.nl en klik op ‘meld je snel aan’. Maak een account aan op de website
• Log in met uw Den Haag Doet account en vul de aanvullende vragen in.
• Nadat u de registratie hebt voltooid ontvangt u binnen 1 week een e-mail waarin u toegang krijgt tot de webwinkel. Vervolgens kunt u via uw account op denhaagdoet.nl inloggen en in de webwinkel een mooi cadeau uitkiezen! 

Hulplijn
Heeft u hulp nodig bij het registreren of heeft u andere vragen? Dan kunt u bellen met de servicetelefoon via tel. 070 - 302 44 19 (bereikbaar ma t/m vr, 09.00 tot 17.00 uur).