Foto Voorall Begeleiding nu ook in de bus

Vanaf nu bieden we bij Voorall ook gratis ritten in de stads- of streekbus en tram met begeleiding voor mensen met een beperking. Vergroot uw vrijheid door te leren reizen met het Haagse OV en schrijf u nu in!

Bij ‘Kennismaking Haags openbaar vervoer’ krijgt elke reiziger een coach met wie hij maximaal drie begeleidingsritten met bus of tram maakt. Tijdens de ritten leert de coach de reiziger de handigheidjes die belangrijk zijn bij het reizen. Bijvoorbeeld bij welke deur het beste kan worden ingestapt, hoe de rolstoel in het voertuig moet worden neergezet, waar iemand met een rollator het best kan zitten of welke informatie standaard via de luidsprekers gegeven wordt.

De begeleiding is gratis. En er ligt een OV-chipkaart voor u klaar. Vergroot uw actieradius, uw zelfstandigheid en uw wereld door te reizen met de lijnen van HTM, Arriva en Veolia.

Al veel mensen met een mobiliteitsbeperking gingen u voor en zijn blij met hun nieuw verworven onafhankelijkheid. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator of kunt u niet (goed) zien? Reis dan mee. Aarzel niet andere mensen met een beperking te wijzen op dit unieke project en zich aan te melden. Doen!

U kunt zich opgeven voor 'Kennismaking Haags openbaar vervoer' bij: Voorall, 070 - 365 52 88.

Lees hier ook het ervaringsverhaal van een reiziger.