Foto blindenstok

Makkelijker reizen, wonen, werken, winkelen en recreƫren, dat is het doel van de Challenge Toegankelijkheid 2017. De gemeente Den Haag heeft opdracht gegeven te zoeken naar oplossingen in de vorm van een Challenge, voor problemen die mensen met een visuele beperking tegenkomen in de Haagse binnenstad. Voorall heeft zich aangesloten bij dit initiatief.

Binnen de Challenge worden verschillende 'meet ups' georganiseerd. De eerstvolgende vindt plaats op 4 juli van 16.00-18.00 uur in het Stadhuis. Dit keer wordt er gedetailleerd gekeken naar de route die iemand bijvoorbeeld aflegt in een gebouw, bij het oversteken van een kruispunt of bij het lopen naar een halte.

We zijn op zoek naar mensen met een visuele beperking die mee willen denken. Vindt je het leuk om aan te sluiten bij deze Challenge en een steentje bij te dragen aan een aantrekkelijke binnenstad voor mensen met een visuele beperking? Meld je dan uiterlijk 2 juli aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.