naamloos

Den Haag is een seniorvriendelijke stad en wil haar bewoners inspireren actief, vitaal en bij de tijd te blijven. Hiervoor werkt de gemeente nauw samen met organisaties en vrijwilligers in de stad. In 2015 is Den Haag toegetreden tot het WHO netwerk van Age-friendly Cities. 

Conferentie
De gemeente Den Haag organiseert van 2 tot en met 4 oktober de 'International Age-friendly Cities Conference on innovation, health and active ageing'. De voertaal van de conferentie is Engels en er zullen veel buitenlandse professionals deelnemen. Vanzelfsprekend zijn Haagse professionals, vrijwilligers en ouderen ook welkom.

Tijdens deze conferentie over seniorvriendelijke steden en innovaties in zorg en welzijn, kunt u uw kennis en ervaring delen met professionals van over de hele wereld.

De hoofdthema’s van de conferentie: Diversiteit, Participatie, Toegankelijkheid, Ouder worden, Vitaliteit en Technologie. De workshops en seminars van de conferentie vinden op diverse locaties in de stad plaats. Zo ervaart u direct zelf hoe Seniorvriendelijk Den Haag is.

Bent u erbij?
Wij nodigen u hierbij van harte uit kennis te nemen van de ontwikkelingen op het gebied van ouderenzorg, vitaliteit en innovatie. En uiteraard hopen wij dat u uw eigen kennis met anderen wilt delen. Voorall doet op dinsdag 3 oktober mee met een workshop over toegankelijkheid!

Graag tot ziens op 2, 3 en 4 oktober! Ga voor aanmelden en meer informatie naar de website: http://www.thehague-agefriendlycity.com/conference/