1 logo Voorall academie  Logo Sportief PlusOp 19 juni ben jij van harte welkom op de Lekker in je vel-dag van de Voorall Academie in samenwerking met Sportief Plus. Geheel in strandstijl staat de middag in het teken van jou en hoe jij je lekker in je vel kunt voelen. 
We merken met zijn allen dat de dagen soms aan ons voorbij gaan, omdat we altijd maar zo druk zijn. Dan kijken we terug en denken we 'met wat eigenlijk?'. Het is tijd om even stil te staan en echt aandacht aan jezelf te besteden.  

Doe jij mee op 19 juni? Het programma is inspirerend, ontspannend, lekker buiten bij goed weer en aan zee. Strandtent De Waterreus, geheel toegankelijk, maakt speciaal voor ons plek. Wat gaan we doen? We beginnen samen met een interactieve sportbijeenkomst, verzorgd door Sportief Plus. Daarna splitsen we op en starten er drie losse workshops om je te helpen op zoek te gaan naar innerlijke rust.  
Je kunt je voor één workshop naar keuze naast het sportieve beweeggedeelte aanmelden. 

De middag sluiten we gezamenlijk af met een hapje, drankje en woordje. 

Workshops 

De workshopleiders zorgen ervoor dat de workshops door iedereen te volgen zijn, ze houden rekening met de persoonlijke omstandigheden van de deelnemers.  

 • HipHop+: door Sportief Plus  
  Even losgaan op stevige moderne beats! HipHop+ is een brede dansstijl waar iedereen zijn eigen vorm in kan vinden, ook vanuit een stoel. Leer de hipste dansmoves tijdens de energieke HipHop+ workshop van Sportief Plus. HipHop is namelijk voor iedereen! 
 • Massage: door Christien Rutte - Scheuter van vanTOPtotTEEN 
  Aanraking is één van de basisbehoeften van de mens. Het kan je humeur verbeteren, herstel bevorderen en het is leuk om te doen! Na een introductie over massage, handmassage en drukpunten, gaan we werken in tweetallen. Iedereen zal een handmassage geven en/of ontvangen. Op deze manier leer je direct in de praktijk wat een fijne, leuke, toegankelijke manier van massage de handmassage is. Aan het einde van de workshop ben je in staat om een handmassage van ongeveer 15-20 minuten te geven en/of je hebt ervaren wat massage voor jou kan doen. 
 • Yoga: door Mariska den Hoedt  
  In deze workshop gaan we samen verkennen welke rol stress in jouw leven speelt en in hoeverre je de balans kunt vinden tussen stress én ontspanning. We beginnen met een kennismaking en daarna leer je meer over de werking van het centrale zenuwstelstel en stress in het lichaam. Ook krijg je een korte introductie over hoe je yoga oefeningen (houding, ademhaling, mindfulness en meditatie) kunt inzetten om de balans tussen in- en ontspanning te versterken. Vervolgens gaan we aan de slag met gerichte oefeningen. Het is de bedoeling dat je bij de afronding van de workshop een aantal praktische handvatten meeneemt die je ook na de workshop blijvend kunt toepassen. 
 • Creatieve Expressie: door Elise Bergshoeff 
  In deze creatieve workshop gaan we verschillende dingen doen, waarbij iedereen kan meedoen. Wij beginnen met een kleine ontspanningsoefening, gevolgd door een oefening met bewegingen, die ook geschikt is voor mensen in een rolstoel. De bewegingen doen we eerst zelf en daarna samen met de anderen uit de groep. Vervolgens gaan wij een beweging uitbeelden in een boetseerwerk. Het wordt een bijzondere middag waarin iedereen aan bod komt!  

Aanmelden 

Als je je opgeeft voor de Lekker in je vel-dag vragen wij je om één workshop uit te kiezen waar je, naast de sportworkshop van Sportief Plus, aan gaat deelnemen.  

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in deze mail dat je deel wil nemen aan de Lekker in je vel-dag, welke workshop je zou willen volgen en of we ergens rekening mee kunnen houden.

Praktische informatie 

Wie: Hagenaars met een beperking  

Wanneer: 19 juni 2018 

Hoe laat: 13.00 - 16.00 uur  

Deelnemers: 20 

Waar: Strandrestaurant De Waterreus, Strandweg 3A, Scheveningen 

Kosten: Gratis voor deelnemers met een beperking en Voorall vrijwilligers 

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo dirk kuyt foundation