0 yasmin

Bij talent denk je al snel aan een topsporter of een artiest. Ook jij hebt talent; iets waar je van nature erg goed in bent, waar je energie van krijgt en wat je eigenlijk moeiteloos doet. Het gaat er om dat je je eigen talent ontdekt en inzet. Hoe doe je dat?

In deze workshop van Stichting Yasmin gaan we samen aan de slag. Aan het einde van je workshop weet je: dit is mijn talent en daar ben ik trots op! Heeft deze workshop je nieuwsgierig gemaakt en wil je weten hoe jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen? Schrijf je dan in voor de training Sterk. In deze training ontdek je wie je bent en waar jij goed in bent. Je leert het heft in eigen hand te nemen om persoonlijke doelen te bereiken. Het ontdekken van je eigen talent is de eerste stap op weg naar de realisatie van jouw dromen! 

Stichting Yasmin is een participatiecentrum voor Haagse vrouwen. Wij ondersteunen en begeleiden vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling op weg naar een actieve rol in de maatschappij. Dat kan een opleiding zijn, vrijwilligers werk of betaald werk. Maar mannen, opgelet: jullie zijn van harte welkom bij deze workshop!

Datum en tijd: Dinsdag 28 augustus 2018 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Kantoor Voorall, Van Diemenstraat 196, Den Haag

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.

Alle aangeboden workshops zijn gratis voor deelnemers met een beperking en Voorall vrijwilligers.