0 logo ongehinderd

Sinds 2011 maakt Voorall toegankelijkheidsinformatie van openbare gebouwen inzichtelijk met de website en app van Ongehinderd.nl. Regelmatig voeren (ervarings)deskundigen testen uit in de stad. Op 3 oktober nemen Voorall en haar testers in het kader van de Week van de Toegankelijkheid deel aan een landelijke testactie van Ongehinderd.nl.  
 
Ongehinderd organiseert woensdagmiddag 3 oktober een gezamenlijke aftrap van de toegankelijkheidstest via een live verbinding met de verschillende deelnemende gemeenten. In Den Haag maken vrijwilligers van Voorall samen met externe vrijwilligers deze opening mee in Parkoers, Zuiderpark. Na de aftrap gaan zij op pad om in koppels de toegankelijkheid van Winkelcentrum Leyweg in kaart te brengen. Dit is na het centrum het grootste winkelgebied van de stad, maar kun je er ook goed terecht als je in een rolstoel of scootmobiel rijdt? Is er voldoende ruimte in de winkels om te draaien of om bijvoorbeeld samen met je hulphond door de gangpaden te lopen? 

Voorall en vrijwilligers testen het op 3 oktober! Wil je ook meedoen aan deze activiteit? Iedereen, met of zonder beperking, is van harte welkom om mee te doen. We starten om 12.30 in Parkoers, Zuiderpark (exclusief lunch) en eindigen de middag daar na de test met een drankje om 15.30. Mocht je je nog niet hebben opgegeven, stuur dan snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 070 365 52 88. Graag tot 3 oktober!