Kent u een goed voorbeeld of heeft u een goed idee? Laat het ons weten. Wie weet komt dat voorbeeld of idee in aanmerking voor de Onbeperkt070-prijs. De Onbeperkt070-prijs is een onderscheiding voor het beste voorbeeld in Den Haag om het leven van mensen met een beperking in Den Haag makkelijker te maken.

Met de prijs wordt niet alleen het beste voorbeeld in het zonnetje gezet, ook geven wij bekendheid aan het voorbeeld, zodat heel veel mensen met een beperking van het bestaan op de hoogte zijn en er gebruik van gaan maken.

Bewustwording

Tenslotte willen wij met de prijs de bewustwording onder Hagenaars verbeteren, zodat zij het heel gewoon gaan vinden dat mensen met een beperking meedoen in de stad. Dat betekent bijvoorbeeld dat het vanzelfsprekend wordt dat iemand met een witte stok voorrang krijgt bij het oversteken. Het betekent dat een automobilist iets meer geduld heeft als iemand die slecht ter been is oversteekt. En het betekent ook dat fietsers hun fiets niet meer midden op de stoep zetten waardoor er geen rolstoel meer door kan.

Stuur uw voorbeeld of idee naar Voorall naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 365 52 88. Meer informatie over Onbeperkt 070 kunt u vinden op facebook, twitter Onbeperkt070 en op de website www.voorall.nl/onbeperkt070. 

Lees hier de voorwaarden van de prijs