Theater Pepijn
Voorstelling Funda Müjde draait door

Afgelopen zaterdag was Onbeperkt070 aanwezig bij de voorstelling van Funda Müjde; ‘Funda draait door’. Funda is onder andere als actrice bekend van GTST, Vrouwenvleugel en Zeg ‘ns AAA. Daarnaast heeft Funda ook een column in de Telegraaf. Na een ongeluk in 2007 belandde Funda in een rolstoel. Hierna heeft ze al verschillende bijzondere prestaties geleverd, een daarvan is haar tocht van Amsterdam naar Istanbul per handbike.

Tijdens de voorstelling is het publiek geïnformeerd over het Onbeperkt070 project. Mede dankzij de voorstelling van Funda en de medewerkers van Onbeperkt070 zijn de bezoekers geïnspireerd naar huis gegaan.

Foto ROC

ROC won eind maart 2017 de aanmoedigingsprijs van € 2.500 voor het lesaanbod voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

24 maart 2017 reikte wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) onder grote belangstelling de eerste Haagse Onbeperkt070-prijs uit. Voorall verzamelde daarvoor de afgelopen maanden de beste voorbeelden en ideeën van toegankelijkheid, inclusie en positieve beeldvorming in Den Haag.

Winnaar Onbeperkt070 prijs

24 maart reikte wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) onder grote belangstelling de eerste Haagse Onbeperkt070-prijs uit.

Vrijdag 24 maart reikt wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) in het Hilton Hotel de eerste Haagse Onbeperkt070-prijs uit.

Afbeelding Bedankt!

De afgelopen maanden is het team van Onbeperkt070 de stad in gegaan om mensen enthousiast te maken over de prijs.

Paardrijden met een beperking? Een prachtige ervaring. Bekijk het hier.

Voorall heeft de toegankelijkheid onderzocht van 14 belangrijke voorzieningen in Den Haag, waaronder musea, theaters, sportaccommodaties en openbaar vervoer.

Foto ADO Den Haag blindentribune

11 maart speelde ADO Den Haag een thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen. Onbeperkt070 had de eer om deze wedstrijd op een bijzondere manier te beleven.

Datum: 24 maart van 11:45 – 14:30 uur
Locatie: Hilton Hotel Den Haag

Bekijk hier het interview met wethouder Karsten Klein over de Onbeperkt070-prijs.

Ook interessant: klik hier voor het interview met Voorall directeur Wim Carabain bij Cineac Den Haag.

En wil je meer weten over het Haagse Toegankelijkheidsfonds? Kijk dan hier!

Foto Symposium Samen in beweging

Op 7 maart 2017 werd een bijzonder symposium gehouden in de Haagse Hogeschool.

Foto Stadsboerderij

Vrijdag 3 maart 2017 heeft het team van Onbeperkt070 de bezoekers van stadsboerderij Landzigt kennis laten maken met de Onbeperkt070-prijs.  

Stadsboerderij Landzigt is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn geen drempels en er is een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast werken er op de Stadsboerderij mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking zoals Max Caminada (zie foto). De medewerkers verzorgen de dieren en onderhouden de boerderij.    

Ondanks het natte weer heeft het team van Onbeperkt070 genoeg mensen kunnen spreken. Deze bezoekers hebben meer informatie gekregen over de toegankelijkheid voor en beeldvorming over mensen met een beperking. 

Toevallig werd de stadsboerderij ook bezocht door een moeder met haar dochter met een verstandelijke beperking. Dit liet gelijk zien dat de stadsboerderijen al bezocht worden door de doelgroep. Laten we ervoor zorgen dat nog meer mensen (met beperking) de stadsboerderijen weten te vinden!

Foto pop-up retailinnovatiefestival

Donderdag 23 februari vond het eerste Retailinnovatie festival plaats in Den Haag.

Foto pop-up sportprijsOp 22 februari vond voor de tweede keer de uitreiking van de Haagse Sportprijs voor Gehandicapten plaats.

 wim carabain diskus

Zaterdag 18 februari was Directeur Wim Carabain van Voorall te gast bij RTV Discus. Hier vertelde hij over de Onbeperkt070-prijs. Bekijk het filmpje hier!

Elke inwoner van Den Haag moet ongehinderd kunnen deelnemen aan de samenleving.

Foto karsten klein onbeperkt070 overhandiging flyer

Wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) reikt op 24 maart de eerste Haagse Onbeperkt070-prijs uit.

Foto werktop

Op 21 februari was de organisatie van Onbeperkt070 aanwezig bij de WERKtop 2017.

Foto concert bibliotheek

Op 9 februari vond ons eerste pop-up evenement plaats tijdens een lunchconcert in Bibliotheek Den Haag.

Onbeperkt070 slaat de handen ineen met Onbeperkt aan de slag! Tijdens de Meet&Greet op 15 december zal Onbeperkt070 zich presenteren en de aanwezigen een spontane herinnering meegeven.