In Den Haag wonen naar schatting meer dan 20.000 jonge mensen (16-35 jaar) met een motorische of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte. Voor hen is het online jongerenplatform ‘Onbeperkt Haags’. Niet alleen vóór hen, maar ook door hen, want veel jonge mensen met een beperking werken vrijwillig mee aan deze website. Samen willen zij van Den Haag een stad maken waar iedereen, met of zonder beperking, mee kan doen en zich thuis voelt.

Informeren en inspireren

Met dit online platform zet Voorall zich in om de participatie van deze jongeren te vergroten. En om bewustwording te creëren bij de inwoners van Den Haag en het bedrijfsleven. Maar vooral willen we hier Haagse jongeren met een fysieke beperking en/of chronische ziekte informeren en inspireren.

We geven relevante informatie over praktische zaken zoals werk, studie en vervoer, maar ook informatie over bijvoorbeeld uitgaan en sport.

Jongeren delen hun ervaringen op de website: je vindt er stimulerende ervaringsverhalen en interviews. En wij vragen wat er leeft onder de Haagse jongeren met een fysieke beperking.

Zij testen zelf Haagse locaties op toegankelijkheid. En organiseren evenementen waar Haagse jongeren met een beperking in contact kunnen komen met eventuele werkgevers en stagebedrijven.

Meer info? Ga naar de website van Onbeperkt Haags!

 

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer