We werken in Den Haag hard aan voorzieningen en toegankelijkheid, zodat je met een beperking steeds beter mee kan doen. Zelfstandig en vanuit eigen kracht. Misschien kun je daarbij wel een beetje hulp gebruiken. Dan zijn de workshops van de Voorall Academie iets voor jou.

Versterk je zelf

Wil je je emotioneel krachtig genoeg voelen om er op uit te trekken als je lijf tegen zit? Met zelfvertrouwen nieuwe dingen ontdekken of andere mensen ontmoeten, gewoon vanuit wie jij bent? Het hier en nu in rust beleven zonder te verdwalen in getob over bijvoorbeeld zorg? Doe dan mee aan workshops van de Voorall Academie: {ver}STERK jezelf! Een steuntje in je rug of een ander inzicht kan je soms verrassend snel helpen om met nieuwe daadkracht je pad te vervolgen. In de Voorall Academie bieden we inspirerende workshops. Daarin staan creatieve zelfexpressie en oefeningen voor ontspanning centraal en leer je je eigen kracht en grenzen kennen. Bovendien ontmoet je er nieuwe mensen en kun je van elkaar leren, op een ontspannen manier.

Eigen kracht

We hebben het over ‘eigen kracht’, maar wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? ‘In je kracht zijn’ houdt in dat je de dingen doet die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft. 'In je kracht zijn is ook uitgaan van jezelf en je mogelijkheden. Met je hele hebben en houden. Aan de basis hiervan ligt zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en een positief zelfbeeld. En ook: niet in het verleden leven, niet in de toekomst wegdromen, maar in het hier en nu zijn.

Interesse gekregen?

Schrijf je dan nu in en versterk jezelf met positieve energie! Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.
Alle workshops zijn gratis voor deelnemers met een beperking en voor vrijwilligers van Voorall.

Heb je een onderwerp voor de Voorall Academie dat je interessant lijkt of waar je meer over wilt weten? Geef het door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshops:

Workshop Portret tekenen – Hoe zie jij jezelf?
Workshopleider: Geeske Harting

In deze workshop gaan we met verschillende tekenmaterialen aan de slag om je eigen zelfportret te maken. Naast een aantal technische aanwijzingen, teken je jezelf zoals jij jezelf ziet. Hoe geef je je dan weer op papier? En wat zeg je daarmee? En klopt dat met hoe anderen jou ervaren? We wisselen dat uit en waarschijnlijk kom je tot mooie nieuwe inzichten over jou!

Doe je mee?

Datum: Woensdag 13 september 2023
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Locatie: Voorall, Van Diemenstraat 196, Den Haag
Aantal deelnemers: 8
Kosten: gratis voor deelnemers met een beperking en Voorall vrijwilligers
Aanmelden: via info@voorall of 070 – 365 52 88.

Onbeperkt Online HelpDesk
Bij de Voorall Academie is er nu speciaal voor mensen met een beperking een HelpDesk voor al je vragen over online zijn met Zoom, Teams, Skype en andere platforms.
Datum en tijd: in overleg
Locatie: in overleg
Aantal deelnemers: individuele sessie

Voedingsadvies op maat
Samen met de gewichtsconsulent kijkt u naar uw huidige situatie (leefstijl). En krijgt u een persoonlijk advies op het gebied van gezonde voeding aan de hand van de richtlijnen van het Voedingscentrum.
Datum en tijd: op vrijdagochtend, tijd in overleg, een consult duurt 1 a 1.5 uur
Locatie: Voorall, Van Diemenstraat 196, Den Haag
Aantal deelnemers: individuele sessie

Het Muziek en Spel Atelier
Liefdevolle speelse muzieklessen voor kinderen met een beperking vanaf 5 jaar: muziek op je eigen wijze en in je eigen ritme.
Datum en tijd: in overleg, een les duurt een half uur
Locatie: Hartje Den Haag
Aantal deelnemers: 10 kennismakingslessen, 1 per kind

Wandel {op wielen} Coaching: ontdek jouw oplossingen met behulp van de natuur
We gaan samen op pad en bespreken de kwesties die je bezig houden en waar je graag verandering in wilt zien. Doordat je buiten in beweging komt, kom je ook mentaal makkelijker in beweging. De natuur spiegelt, inspireert en brengt nieuwe inzichten.
Datum en tijd: in overleg, een sessie duurt 1 a 1.5 uur
Locatie: in een Haags natuurgebied naar keuze
Aantal deelnemers: individuele sessie

Krachtdierenspel: laat dieren jouw spiegel zijn!
Het Krachtdierenspel van Loving Nature is een prachtig instrument dat je direct in contact brengt met je gevoel. Het brengt je op jouw intuïtieve laag, waar je met woorden vaak niet komt. De boodschappen van de dieren zijn altijd helemaal raak en brengen je direct naar de kern van waar het bij jou over gaat.
Datum en tijd: in overleg, een sessie duurt 1 uur
Locatie: in overleg
Aantal deelnemers: individuele sessie

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer