Binnenkort organiseert Voorall samen met Budgetmaatjes070 de informatiebijeenkomst ‘Financieel Gezond’. Aan de orde komen onderwerpen als: Wanneer ben eigenlijk je financieel gezond? Hoe organiseer je je administratie op een inzichtelijke en geordende manier? Hoe kan je budgetteren op een manier die bij je past? En welke regelingen en loketten zijn er allemaal om je financieel te ondersteunen? In een veilige setting is er ook ruimte voor persoonlijke vragen.

Budgetmaatjes070 heeft jarenlange ervaring met ondersteuning op het financiële gebied, en geen situatie of vraag is vreemd of blijft onbeantwoord.

Aanmelden
De datum voor deze informatiebijeenkomst wordt afgestemd met de geïnteresseerde deelnemers. Laat weten voor 17 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat je er graag bij wilt zijn. Je bent van Harte welkom!

Over Budgetmaatjes070
Budgetmaatjes070 ondersteunt Haagse inwoners die om wat voor reden dan ook in financiële problemen terecht zijn gekomen. Zij worden aan vrijwilligers gekoppeld zodat er voor langere periode (ongeveer een jaar) samengewerkt kan worden aan het hebben van financieel overzicht, een schuldhulptraject en/of het opzetten van een overzichtelijk huishoudboekje. Zo ontstaat er weer rust en ruimte.

Kijk voor meer informatie op: www.budgetmaatjes070.nl

 

 

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer