Graag nodigen wij mensen met een beperking en maatschappelijke organisaties uit voor de bijeenkomst 'Verbinding is dichterbij dan je denkt' en de uitreiking van de Onbeperkt070-prijs 2024. Twee interessante en inspirerende onderwerpen voor Hagenaars met een beperking. Het evenement vindt plaats op 30 mei in de Bethelkerk.

Dit jaar is de Onbeperkt070-prijs voor de zevende keer georganiseerd. Op allerlei manieren zijn inwoners van en organisaties uit Den Haag de afgelopen maanden gevraagd goede voorbeelden in te sturen die bijdragen aan het verder verbeteren van de toegankelijkheid van de stad. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 30 mei wordt een prijs van € 5.000 uitgereikt aan een door de jury geselecteerde idee. Ook wordt er een tweede prijs uitgereikt van € 2.500 die mogelijk is gemaakt door de Vrienden van Voorall.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking verzorgt de organisatie ‘Dialoog in Den Haag’ een bijeenkomst waarin wordt ingaan op het thema: Verbinding is dichterbij dan je denkt! Dit wordt gedaan in een dialoogvorm. De volgende vragen komen aan de orde: Waarom is verbinding zo belangrijk? En hoe ziet dat er eigenlijk uit in het dagelijks leven? Ook wordt gesproken over wat verbinding met ons welzijn doet en hoe we een positieve verbinding met onszelf en anderen vaker kunnen ervaren. Samen gaan we op onderzoek uit en leren we van elkaar hoe verbinding werkt en wat je kan doen als je het niet ervaart. Ook worden de belangrijkste tips hierover gedeeld.

Het programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit: 

13.30 tot 14.00 uur              Inloop met koffie en thee  
14.00 tot 15.30 uur              Bijeenkomst 'Verbinding is dichterbij dan je denkt'
15.30 tot 15.45 uur              Pauze + muzikaal intermezzo  
16.00 tot 16.30 uur              Uitreiking Onbeperkt070-prijs 2024
16.30 tot 17.00 uur              Borrel 

Aanmelden 
Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Wij horen graag vóór 16 mei of je komt. Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via 070 - 365 52 88. 

Locatie 
De Bethelkerk, Thomas Schwenkestraat 28, 2563 BZ Den Haag.

Bereikbaarheid 
Tram 3 en 12 halte Fahrenheitstraat (5 minuten lopen)
Bus 21 halte Weimarstraat (10 minuten lopen)

Toegankelijkheid
De Bethelkerk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een rolstoel toegankelijk toilet. Een schrijftolk is aanwezig. Heb je nog iets anders nodig, laat het ons dan even weten.

Welk goed idee heb jij?
Je kan nog een paar weken, tot 16 mei initiatieven en ideeën indienen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien jouw originele, leuke en inspirerende initiatief graag tegemoet! Meer inspiratie en informatie vind je op onze website: www.onbeperkt070.nl.

 

 

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer