foto koude handen

Zoek je een oplossing voor koude handen die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Dan hebben wij hier een mooie samenstelling gemaakt die jou misschien verder kan helpen.

 

HeatPerformance® INDOOR dunne verwarmde binnen-handschoenen

 

Deze ultra dunne HeatPerformance® handschoenen zijn dé oplossing voor mensen die binnenshuis vaak last hebben van koude handen. Of je nou wilt gaan fietsen, met de scootmobiel op pad wil of lekker een avondje onderuit op de bank wilt liggen. Deze handschoen is uitstekend geschikt voor binnen en buiten, in een comfortabele zachte en elastische stof. Je kunt deze dunne handschoenen ook gebruiken als verwarmde onderhandschoenen onder je eigen handschoenen.

  • Dankzij de dunne stof kunnen je vingers gemakkelijk bewegen en beperken ze je niet.
  • Of draag ze tijdens je welverdiende break, die je voortaan lekker buiten neemt. In de tuin of op je balkon geniet jij van het voor- of najaarszonnetje zonder koude handen.
  • Omdat de warmtegeleiders aan de buitenkant zitten kun je met deze handschoenen zorgeloos alles vastpakken en optillen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de handschoen beschadigd raakt.

Prijs: €159,95

Klik op onderstaande knop om deze handschoenen te bestellen.

Lees meer »
 
 

Sealskinz waterproof cold weather glove with Fusion Control™

100% waterdichte bescherming Uitgerust met Sealskinz innovatieve Fusion Control™ technologie, zijn de Waterproof Cold Weather Gloves met Fusion Control™ 100% waterdicht en ademend. Deze technologie verbindt een uniek waterdicht hydrofiel membraan met de buitenste schil en de binnenste voering, waardoor een stof ontstaat die je droog houdt en daadwerkelijk ademt. Het hechtproces elimineert bewegingen tussen de lagen van de handschoen, waardoor de drager een goede pasvorm krijgt die een ongelooflijk bewegingsbereik en een hoog niveau van beweeglijkheid biedt. Bovendien ervaart u een uitstekende controle over de grip omdat er geen risico is dat de voering uittrekt, gaat knopen of wegglijdt. De Waterproof Cold Weather Glove met Fusion Control™ is een nauwsluitende, waterdichte handschoen die u droog en comfortabel houdt tijdens elk soort nat weer. Een perfecte keuze voor outdooractiviteiten waarbij behendigheid, bescherming en warmte nodig zijn. De Waterproof Cold Weather Glove met Fusion Control™ is een ideale keuze voor kille en vochtige fietstochten, klimmen bij koudere temperaturen, bergbeklimmen op stevige en regenachtige dagen en zelfs skiën.

Prijs: £80,-

Klik op de onderstaande link om deze handschoenen te bestellen.

Lees meer »

Comments powered by CComment

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer