USB-verwarmde vingerloze handschoenen

Deze katoenen vingerloze handschoenen zijn super zacht en comfortabel. De handschoenen zijn robuust en gezoomd. 
De handschoenen zijn met een kabel op een USB-poort aan te sluiten. Dit maakt deze handschoenen ideaal voor achter de computer, op de bank of tijdens huishoudelijke taken. Ook zijn deze handschoenen gemakkelijk ergens anders te gebruiken omdat deze ook aangesloten kunnen worden op een powerbank. Dit zorgt er voor dat de handschoenen eigenlijk overal gebruikt kunnen worden.

Prijs: €13,99

Klik op onderstaande knop om deze handschoenen te bestellen.

Lees meer »
 

Vingerloze handschoenen voor ziekte van Raynaud met antisliplaag

Deze vingerloze handschoenen zijn voornamelijk bedoeld voor mensen met de Ziekte van Raynaud maar kunnen ook gebruikt worden bij mensen die in de handen last hebben van: Reuma, Artrose, zwellingen of vermoeide en koude handen. De handschoenen (verkrijgbaar in grijs en beige) zijn goed binnenshuis te gebruiken doordat deze dun zijn en open vingertoppen hebben. Dit zorgt er voor dat je geen belemmering ervaart in het bewegen van de handen en vingers en goed voelt waar je mee bezig bent. Ook zorgt de antisliplaag voor extra grip zodat je je mok niet zomaar uit je handen zal laten vallen. Hiernaast geven de handschoenen compressie wat de bloedcirculatie stimuleert wat kan helpen bij koude of tintelende handen.

Prijs: €23,99

Klik op onderstaande knop om deze handschoenen te bestellen.

Lees meer »
 

Vingerloze compressie handschoenen met koper

Deze vingerloze handschoenen geven lichte compressie wat ideaal is voor het verlichten van pijn, stijfheid en andere artrose en reumatoïde klachten. De compressie stimuleert de bloedcirculatie in de handen en geeft extra steun wat kan zorgen voor minder pijn bij bepaalde bewegingen. Ook zijn de handschoenen voorzien van koper voor betere warmtegeleiding. Zo zijn, samen met de open vingertoppen, deze handschoenen ideaal voor gebruik binnenshuis, ook wanneer je achter de computer bezig bent of andere apparaten moet bedienen.

Prijs: €18,95

Klik op onderstaande knop om deze handschoenen te bestellen.

Lees meer »

Comments powered by CComment

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer