Gerbing Extreme Tough Outdoor verwarmde handschoenen

Heerlijk verwarmde handen in de winter!
De bijzonder comfortabele verwarmde handschoenen van Gerbing zijn elektrisch verwarmd en op een accu aan te sluiten. In totaal zijn er drie warmte standen die makkelijk te bedienen zijn. Afhankelijk van de stand en de buitentemperatuur staan de Gerbing Extreme Tough Outdoor handschoenen je de hele dag bij tijdens bijvoorbeeld je wintersportvakantie of andere buitenactiviteiten!

  • PAS OP: De Gerbing collectie is ontworpen voor in extreem koud weer. Pas op met het gebruik van de 100% stand (rood) bij een milde buitentemperatuur. Als de buitentemperatuur te warm is loop je kans op brandwonden!

De Gerbing Extreme Tough Outdoor verwarmde handschoenen zijn niet ontworpen als motorhandschoen, maar kunnen wel aangesloten worden op een accu.
De handschoenen zijn eenvoudig op een accu aan te sluiten met een accukabel en een Y-Kabel.

Prijs: €150,99

Klik op onderstaande knop om deze handschoenen te bestellen.

Lees meer »
 

Human Nature handschoenen - verwarmd

Human Nature handschoenen met verwarmingselement over de bovenkant van de hand, duim en vingers. De handschoen heeft 4 warmte niveaus op de aan/uit knop. Verder is de handschoen afsluitbaar door middel van een rits en is voorzien van handige polsbandjes. De handpalm en duim zijn versterkt met PU leder. De handschoen is waterafstotend, winddicht en ademend en heeft  verwarming bij de vingers, duim en over de rug van de hand. Ze worden geleverd met 2 Li-Po accu's en een lader. De accu's geven de handschoen 2,5 tot 8 uur warmte. Heerlijke warme handen tijdens de koude dagen dus.
De handschoenen komen met 1 jaar garantie.

De handschoenen zijn dankzij het Hipora membraam waterdicht, winddicht en ademend.

Prijs:

De handschoenen kosten normaal €129,- maar als lid van de ANWB kun je gebruikmaken van de speciale ledenprijs.
Klik voor de exacte ledenprijs op de knop hieronder.

Lees meer »

Comments powered by CComment

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer