foto test tram

‘Onze ervaring helpt jou verder’, gebruik ons hulpmiddel en praat erover met ervaringsdeskundigen en vrijwilligers die het zelf ook hebben meegemaakt.

Om hulp uit de Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) te krijgen ga je in gesprek met een medewerker van de gemeente. Dat gebeurt in het zogeheten keukentafelgesprek. Je vertelt dan over je situatie en welke hulp je nodig hebt om een zelfstandig leven te leiden.

Naar aanleiding van dit gesprek besluit de gemeente óf je ondersteuning krijgt en welke ondersteuning je krijgt. Daarom hebben Kompassie, voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, Senioren Collectief Haaglanden, voor- en door senioren, Straat Consulaat voor dak- en thuisloze mensen en Voorall, voor Hagenaars met een beperking, een boekje voor jou gemaakt. Dit boekje is een hulpmiddel om je goed voor te bereiden op het keukentafelgesprek.

Graag nodigen wij je uit om hier verder te lezen. Indien je dit boekje online wilt invullen, kun je het bestand opslaan en invullen via de computer. Wens je het met pen in te vullen, kun je het uitprinten.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer